NavMenu

Top Meblo Office Info: Kako uskladiti odabir kućnog ljubimca sa Vašim enterijerom?

Izvor: eKapija Srijeda, 21.04.2010. 08:42
Komentari
Podeli

Sredina je radne nedjelje i Vaš omiljeni magazin za uređenje stana ili kuće je ponovo sa Vama. Danas Vam, kao što ste i navikli, donosimo redovan savjet za uređenje stana i predstavljamo jedan od Vaših potencijalnih proizvoda. Zbog toga ostanite sa nama u naredne dvije minute i budite u toku šta Vam to danas nude saloni «Top Meblo» i fabrika namještaja «Standard Sarajevo».

Sigurno u Vama ili nekom Vašem članu porodice leži poneki ljubitelj životinja. Kućni ljubimci u stanu mogu predstavljati veliku radost njihovim vlasnicima, ali i stvoriti neugodnosti ako nemate uslove života prilagođene njihovim potrebama. Ukoliko želimo nabaviti kućnog ljubimca treba preispitati moguće opasnosti za naše zdravlje i higijenske uslove stanovanja. Prljavština koju unose izvana u naš intimni prostor, može postati uzrokom mnogobrojnih oboljenja i neprijatnosti. Ako će veći dio dana ljubimac biti sam, onda treba nabaviti ribice ili ptice, a ako se odlučimo za psa, treba znati koje pasmine traže prostor i slobodno kretanje u prirodi i koje ne mogu opstati u malom i zatvorenom gradskom prostoru.

Za ovo izdanje Top Meblo Home Infoa izdvojili smo ovu veoma lijepu uredsku stolicu naziva «Mreža», koja bi se mogla naći u svakoj kancelariji. Ovaj odlično dizajnirani proizvod, pored naslonjača za ruke, posjeduje još i istapacirano sjedište, te se može podesiti po visini. Metalno, «zvijezda» postolje omogućava stabilnost i dodatnu udobnost, a postoji i opcija zavaljivanja naslonjača, kao u automobilima. Stolica ima veoma pristojnu cijenu i može biti Vaša za samo 209,00 KM. Ne gubite svoje zdravlje sjedeći na neudobnim i nezdravim stolicama, jer ako ste uredski radnik, trećinu života provodite sjedeći. Zdravlje je nešto neprocjenjivo i zato Vam preporučujemo da ovu stolicu razmotrite što je moguće prije.

Za ovu ponudu izdvajamo još nekoliko proizvoda, kao što su kožne stolice "Annabel" i "Rudi" koje su snižene za 40% i sada koštaju samo 48,00, odnosno 85,00 KM, te stolica "Sammy" koju sada možete nabaviti za 89,00 KM, što je 45% niže u odnosu na prijašnju cijenu.

Svakog vikenda u «Top Meblo» salonima u Sarajevu i u Tuzli možete naći totalna sniženja. Ukoliko dođete na sarajevski Stup, te u tuzlansku Rudarsku ulicu 31, nećete se pokajati, nego ćete sigurno odabrati neki od proizvoda po želji.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite prilog u Dnevnom avazu, te pročitajte naš članak. Slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour i posjetite stranicu www.top-meblo.ba. Ako postanete član Top Meblo Home Infoa i na Facebooku, tamo Vas očekuju i nagrade.

Emisije možete gledati i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.