Izvor: Tanjug | Srijeda, 02.12.2020.| 07:53
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Međunarodni poljoprivredni sajam onlajn od 14. do 18. decembra

Ilustracija
Ilustracija (Foto: one photo/shutterstock.com)
Međunarodni poljoprivredni sajam, ove godine u onlajn izdanju, biće organizovan od 14. do 18. decembra, a građani će moći da prate manifestaciju putem sajta na www.expoonline.rs.

Kako je saopštila PR služba Novosadskog sajma, prijavilo se više od 130 izlagača iz zemlje i inostranstva, koji će ponuditi proizvode i usluge u oblasti poljoprivrede, a pripremljeni su popusti i sajamske akcije, i jedino što će biti potrebno je da se posjetioci besplatno registruju.

Komunikacija između izlagača i posjetilaca omogućena je video ili audio pozivom, mejlom ili četom. Osim toga, poslovna publika će moći da inicira sastanak sa svakim od izlagača, koji će biti održan u realnom vremenu, u unaprijed dogovorenom terminu.

Poklon igra neće izostati ni u onlajn izdanju.

- Vlasnik profila čija objava bude najviše puta podijeljena na Fejsbuku dobiće na poklon - traktorsku kosačicu John Deere X350R, darodavca KITE DOO - precizirali su organizatori.

Na Nacionalnoj izložbi stoke biće predstavljeno više od 150 grla goveda, konja, ovaca i svinja, koje izlaže više od 30 odgajivača iz Srbije.

Isto toliko kompanija i individualnih proizvođača predstaviće svoje proizvode i usluge za koje su dobili šampionske pehare na ocenjivanju kvaliteta "Najbolji u 2020".

Kongresni segment, koji obuhvata konferencije i stručne skupove, takođe se organizuje onlajn na platformi expoonline.rs.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.