Izvor: Mina | Nedjelja, 29.11.2020.| 11:19
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Počinje sezona skijanja na Jahorini

(Foto: Dreamer Company/shutterstock.com)
Olimpijski centar Jahorina u nedjelju, 29. novembra, zvanično otvara sezonu skijanja, uz obogaćene sadržaje i kapacitete.

Iz Olimpijskog centra su saopštili da zahvaljujući snježnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za osnježavanje, Jahorina ponovo prva u regionu spremno dočekuje sve ljubitelje snježnih aktivnosti.

- Pratimo situaciju, sistem za osnježavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice - rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić.

On je naveo da je šestosjed Poljice u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara, koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem, prenose Nezavisne novine.

Radno vrijeme ski-centra je od devet do 16 sati za dnevno i od 18 do 21 sat za noćno skijanje.

Popust od 70 odsto važiće na dnevne i dnevno-noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mjestu Poljice.

Olimpijski centar Jahorina apeluje da se svi skijaši i posjetioci tokom boravka na planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mjera i da budu odgovorni prema sebi i drugima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.