NavMenu

Peugeot motori po EURO 5 standardima

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 19.04.2010. 15:46
Komentari
Podeli

Kompanija Peugeot, želeći i dalje ostati vodeća automobilska marka koja se opredijelila za smanjenje emisije CO2 gasa i potrošnje goriva, nastavlja razvijati svoje motore po EURO 5 standardima u skladu sa novim ekološkim principima.

Peugeot u narednim mjesecima najavljuje dolazak novih tehnologija kao što su električni automobil iON, HYbrid4 (model 3008), te razvoj "e-HDi" mikro-hibridnog motora (nova Stop & Start generacija ).

Pored novih proizvoda Peugeot i dalje razvija i optimizira motore koji su poznati po dobrim performansama i učinkovitosti kao što su HDi FAP dizel motor, te VTi i THP benzinski motori.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.