NavMenu

Virtualna izložba obuće i kože od 27. januara do 2. februara - Federacija indijskih komora poziva i firme iz BiH

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 23.11.2020. 13:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: shutterstock.com/panpote)Ilustracija
Vanjskotrgovinska komora BiH obavjestila je poslovnu zajednicu da Institut za razvoj obuće i dizajna (FDDI), u saradnji sa Federacijom indijskih trgovinskih i industrijskih komora (FICCI), organizuje Virtuelnu izložbu obuće i kože VFLE, koja će se održati od 27. januara do 2. februara 2021. godine.

Ovaj virtuelni događaj biće prvi virtuelni sajam u Indiji u sektoru obuće i kože. Na izložbi će biti predstavljen čitav asortiman proizvoda koji se odnose na kožarsku industriju, od sirovina do gotovih proizvoda i pomoćnih proizvoda. Takođe, na platformi će biti predstavljene i najnovije inovacije, tehnologije i dizajn iz srodnih industrija.

Virtualna izložba okupiće poizvođače, dizajnere, kupce, distributere i druge zainteresirane za poslovno povezivanje i stvaranje novih poslovnih prilika.

Zainteresirani za posjetu/poslovne sastanke s izlagačima na platformi potrebno je da se registriraju na linku.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Zdravstvo

Zdravstveni turizam cvjeta u BiH, ljekari savjetuju oprez

Za razliku od administracije koja za vrijeme praznika slobodne dane provodi s obitelji, privatni liječnici, stomatolozi, kozmetičari, frizeri u BiH imaju pune ruke posla, i to ponajviše zahvaljujući dijaspori. Tako već početkom prvih proljetnih praznika, u vrijeme Uskrsa i Bajrama, mnogi bh. građani koji žive u inozemstvu će se sami ili s obitelji uputiti na tjedan dva u svoju matičnu domovinu ne samo kako bi posjetili rodbinu, već

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.