NavMenu

Postavljanje četverosjeda na Vlašiću planirano u 2021.

Izvor: eKapija Subota, 14.11.2020. 09:26
Komentari
Podeli
Vlašić (Foto: evronphoto/shutterstock.com)Vlašić
Sektor turizma u BiH je među prvima pogođen krizom nastalom zbog pandemije COVID-19, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Direktor hotela Blanka, Amir Šibić rekao je na konferencija na Vlašiću da je ovaj vlašićki hotel bio među rijetkim koji je uspio iskoristiti prirodne potencijale, te spustio cijene i omogućio domaćim turistima nove sadržaje u novonastaloj situaciji, prenosi RTRS.

Prema njegovim riječima, hotel je imao pad prihoda veći od 70%, ali nije otpuštao radnike.


- Nadam se da u predstojećoj zimskoj sezoni neće biti "zaključavanja". Sa turističkom zajednicom Srednjobosanskog kantona preduzimamo mjere da budemo "corona free" destinacija. U narednoj godini planiramo postaviti lift četverosjed, kako bi se ponuda na Vlašiću kompletirala - najavio je Šibić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

16.04.2024.  |  Agro

Može li se rakija pokvariti?

16.04.2024.  |  Agro

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.