NavMenu

Da li si ti Solomaher? - Prava kampanja u pravo vrijeme!

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 12.04.2010. 10:17
Komentari
Podeli

Imajući u vidu sve prisutniji trend za uštedom, kako energenata, tako i novca, te razumijevajući nastalu ekonomsku krizu, OBI pokreće potpuno novi pristup kupcu, kojeg su nazvali simpatičnim imenom Solomaher.

"Cilj nam je da svakoga potaknemo na sljedeće: Napravite to sami, budite sam svoj majstor! Prepoznali smo posve novu grupu potrošača koje smo nazvali solomaherima. Ko su solomaheri? U ovoj ideji leži puno više toga, nego što je vidljivo na prvi pogled. To su ljudi koji kod kuće nemaju skupe profesionalne alate i radionice, ali zato imaju napukle pločice, slavine koje cure, sive zidove ili jednostavno imaju želju za novom kupaonicom ili baštom", riječi su direktora OBI marketa Sarajevo, Emira Avdagića.

U narednom periodu OBI kupci će moći uživati u atraktivnim prodajnim akcijama, savjetovanjima po pitanjima "Uradi sam" problematike, prezentacijama, te ugodnim druženjima. Kao vodeći evropski market OBI svoj zadatak vidi u tome da uvijek bude ispred, da promjene provede u djelo, te da odgovori na sve zahtjeve kupaca. OBI stoji za Povjerenje!

U OBI lancu nalazi se preko 530 marketa, što je potvrda kontinuiteta na tržištu. OBI market Sarajevo nedavno je obilježio sedmu godišnjicu poslovanja. OBI prezentira širok i sveobuhvatan asortiman proizvoda, a posebno iz asortimana: građevinskih materijala, elektromaterijala i rasvjete, proizvoda od drveta, sanitarnih elemenata, keramike i kućnih potrepština, boja i lakova, alata, mašina, okova, vrtnih biljaka, namještaja i mašina za vrt i rad u vrtu.

Kupčeve potrebe u OBI marketu se nalaze u središtu poslovanja. Više usluge, kvaliteta i blizine pomažu da se kreira udoban dom i više zadovoljstva. Brza orjentacija, kompetentan i raspoloživ asortiman, najbolja usluga, koja nudi prijedloge rješenja i konkretnu pomoć, zatim povoljne i pouzdane cijene su presudni stubovi na kojima se temelji uspjeh OBI marketa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.