NavMenu

Istraživanje o ekonomskom položaju žena u BiH - Otvoren poziv damama za učestvovanje

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.11.2020. 08:51
Komentari
Podeli
(Foto: sirtravelalo/shutterstock.com)
Ekonomski institut u Sarajevu za potrebe projekta kojeg implementira UN WOMEN provodi istraživanje čiji je osnovni cilj razumijevanje različitih aspekata ekonomskih mogućnosti žena u Bosni i Hercegovini.

- Osim analize postojećeg stanja, rezultati istraživanja će služiti kao podloga kreiranju preporuka i smjernica za unapređenje. Vaše mišljenje nam je važno za ovo istraživanje. Stoga vas pozivamo da popunjavanjem ove ankete doprinesete kreiranju bolje ekonomske situacije za žene u Bosni i Hercegovini - navodi se u uvodu istraživanja.

Upitnik je potpuno anoniman i namijenjen isključivo ženama, a može se popuniti na linki OVDJE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.