NavMenu

WhatsApp ima novu opciju

Izvor: Nezavisne novine Nedjelja, 08.11.2020. 15:51
Komentari
Podeli
(Foto: Alejandro Ruhl/shutterstock.com)
Svi gifovi, mimovi, fotografije i video-snimci koje vam prijatelji šalju putem WhatsApp društvene mreže, često se nagomilaju i zauzmu ogroman dio prostora za skladištenje podataka, a da to ni ne primjetite.

Jako je naporno prolaziti kroz svaku stavku pojedinčano i razmišljati da li želite da je obrišete ili ne, zbog čega je nova funkcija u okviru WhatsApp-a i više nego dobrodošla - olakšava čišćenje pomažući vam da odaberete i obrišete nepotrebne fajlove.

Novi alat koji je WhatsApp uveo grupiše velike datoteke i medije koji su prosleđivani više puta, tako da možete lako da odaberete više stavki i sve ih odjednom izbrišete. Takođe, sortira datoteke po veličini, što znatno olakšava odluku o tome šta prvo izbrisati.

Naravno, uvijek možete jednostavno da isključite automatsko čuvanje WhatsApp datoteka, tako što ćete otvoriti Settings, pa odatle isključiti Save to Camera Roll ili Media visibility, u zavisnosti od toga koji operativni sistem imate.

Ipak, ako želite da ostavite automatsko čuvanje datoteka i da isprobate novu alatku, potrebno je da otvorite Settings, zatim Storage and data, i onda Manage storage.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.