Izvor: eKapija | Četvrtak, 08.04.2010.| 10:08
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Top Meblo Home Info: Narandžasta boja podiže apetit, dok crna označava ekscentričnost

Želimo Vam dobrodošlicu u još jednu online emisiju Top Meblo Home Info.

Danas ćemo malo bliže govoriti o značenju pojedinih boja i njihovoj ulozi u uređenju Vašeg doma.

Narandžasta boja je boja energije i uspjeha. Za sobu kroz koju prolazi mnogo ljudi veoma je dobro izabrati upravo ovu boju jer ona djeluje izrazito pozitivno na veće skupine. Narandžasta olakšava komunikaciju, ublažava nervozu i podstiče apetit, ali ima i svoje mane. Ona može negativno utjecati na san i vizuelno umanjiti prostoriju, tako da se ne preporučuje u spavaćim sobama, kao ni u nedovoljno osvijetljenim prostorijama.

Crna boja uglavnom asocira na tragediju i ekscentričnost. To je boja koja upija sve druge boje i nikako se ne preporučuje ni za jednu prostoriju. Ukoliko ste veliki ljubitelj crne boje, preporučujemo Vam da ofarbate neki detalj ili najviše jedan zid u crno, ali nikako više od toga.

U salonu Top Meblo možete naći ovu veoma kvalitetnu ugaonu garnituru naziva «Don Carlos», koju Vam danas predstavljamo. Pored velikog spremnika za posteljinu i dodatka za spavanje, ova garnitura posjeduje širok dijapazon tkanina tako da je možete urediti prema vlastitom nahođenju. Uz nju ćete dobiti četiri velika i četiri mala jastuka, a o kvaliteti ove garniture govore i podaci da su nogare napravljene od inoxa, a letvice od latoflexa. Ova ugaona garnitura može biti vaša za samo 2069 KM.

Za ovu ponudu izdvajamo još nekoliko proizvoda, kao što su kožne stolice „Anna” i „Rudi” koje su snižene za 40% i sada koštaju samo 58,00, odnosno 85,00 KM, te stolica „Annabel” koju sada možete nabaviti za 48,00 KM, što je 47% niže u odnosu na prijašnju cijenu.

Požurite u salone Top Meblo i još ovaj vikend izaberite sebi dio namještaja iz njihovog asortimana koji Vam je potreban. Uz nevjerovatna sniženja čak i do 70%, sigurno ćete naći nešto po Vašem ukusu između više od dvije hiljade kvalitetnih, lijepih i modernih proizvoda.

Gledajte emisiju svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17,30 h, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i eKapija.ba, a srijedom pronađite prilog Porodica i zdravlje u Dnevnom avazu. Postanite član fan stranice Top Meblo Home Info na Facebooku i slušajte na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour.

Emisiju Top MebloHOME možete pogledati i na YouTube-u OVDJE

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.