NavMenu

Prvi virtuelni BH Auto sajam od 15. decembra do 15. marta

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.11.2020. 13:59
Komentari
Podeli

(Foto: kryzhov/shutterstock.com)
Auto Media Group obavjestila je da je otkazana sarajevska izložba automobila koja je trebala biti održana od 16. do 20. decembra ove godine u Kulturno-sportskom centru Skenderija, saopćeno je na sajtu Privredne komore FBiH.

Shodno trenutnoj situaciji, od 15. decembra 2020. do 15. marta 2021. godine biće organizovan prvi virtuelni BH Auto sajam.

Ovaj sajam automobila, motora i prateće opreme zainteresovani će moći da pogledaju prvi put virtualno, na zvaničnom sajtu sajma (www.autosajam.ba).

Prva onlajn postavka vozila biće dostupna od 15. decembra 2020. godine, te će na sajtu stajati do 15. marta 2021. godine, sa mogućnošću eventualnog produžetka ovog roka što će zavisiti od situacije vezane za pandemiju.

Automobili će biti prikazani najnovijom 3D tehnologijom, pa će posjetioci virtualne ture moći da pogledaju sa svih strana, a biće dostupan i pregled unutrašnjosti, te će prilikom online posjete moći detaljno upoznati karakteristike određenog modela.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.