Izvor: eKapija | Četvrtak, 05.11.2020.| 10:30
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Regionalni onlajn poslovni forum 10. novembra

(Foto: Pixabay / Tumisu)
Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po treći put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati 10. novembra 2020. godine.

Razvojna agencija Republike Srpske, u svojstvu člana EEN konzorcijuma Republike Srpske, jedan je od organizatora ovog događaja.

Regionalni poslovni forum biće organizovan u onlajn okruženju, a praćenje događaja je moguće onlajn u realnom vremenu. Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

- Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija - navodi se na sajtu Razvojne agencije RS.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima. Sektori koji će biti predstavljeni su: poljoprivreda i prehrambena industrija, građevinska industrija i informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija.

Platforma za organizaciju "jedan na jedan" sastanaka dostupna je klikom na link www.rbf.vojvodina.gov.rs/rs i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmjenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih iz EU i drugih donatora.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.