Izvor: Promo | Četvrtak, 05.11.2020.| 08:35
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Otvoren luksuzni hotel Sunce u Sokobanji (FOTO)

(Foto: Hotel Sunce Sokobanja - Studio Pergament)
Nakon skoro pet godina ozbiljnog rada na renoviranju objekta, hotel SUNCE u Sokobanji je otvorio vrata gostima. Opremljen po najsavremenijim standardima, namijenjen je gostima istančanog ukusa koji imaju potrebu za hotelima visoke kategorije sa vrhunskim kvalitetom usluge.

U sastavu hotela su 124 smještajne jedinice u okviru 14 različitih tipova, dva restorana (pansionski sa bife postavkom i á la carte restoran sa specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i pažljivo odabranom vinskom kartom), loby bar i tri višenamjenske banket sale.

(Foto: Hotel Sunce Sokobanja - Studio Pergament)

U okviru hotela postoji i atraktivni Wellness i Spa centar na čak 1.300 m2 u čijem sastavu je veliki izbor različitih sadržaja: dva zatvorena i jedan otvoreni bazen, tri vrste sauna, parno kupatilo, kaldarijum, hidromasažna kada za šest osoba, slana soba, relaks soba s tepidarijumom, tunel iznenađenja, kao i sobe za masažu i teretana.

Tokom ljetnih meseci gosti mogu uživati i na pool bar-u pored otvorenog bazena. Uz recepciju hotela nalazi se i Bussines centar, opremljen računarima i dodatnom opremom, koji gostima pruža mogućnost da u prijatnom ambijentu hotela Sunce obavljaju poslovne aktivnosti.

(Foto: Hotel Sunce Sokobanja - Studio Pergament)

Inače, hotel Sunce se nalazi u najlepšem dijelu Sokobanje, na obali rijeke Moravice, okružen zelenilom i predivnim pejzažima. Pored hotela se nalaze staze za šetnju, pa je uživanje na izrazito blagotvornom vazduhu, po kojem je Sokobanja poznata, gostima omogućeno tokom svih godišnjih doba. A da je vazduh u Sokobanji od davnina izuzetnog kvaliteta za zdravlje, najbolje svedoči podatak da su svoj duh i tijelo u ovoj banji nekada mnogi oporavljali. Najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.