NavMenu

Otvoren luksuzni hotel Sunce u Sokobanji (FOTO)

Izvor: Promo Četvrtak, 05.11.2020. 08:35
Komentari
Podeli
(Foto: Hotel Sunce Sokobanja - Studio Pergament)
Nakon skoro pet godina ozbiljnog rada na renoviranju objekta, hotel SUNCE u Sokobanji je otvorio vrata gostima. Opremljen po najsavremenijim standardima, namijenjen je gostima istančanog ukusa koji imaju potrebu za hotelima visoke kategorije sa vrhunskim kvalitetom usluge.

U sastavu hotela su 124 smještajne jedinice u okviru 14 različitih tipova, dva restorana (pansionski sa bife postavkom i á la carte restoran sa specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i pažljivo odabranom vinskom kartom), loby bar i tri višenamjenske banket sale.

(Foto: Hotel Sunce Sokobanja - Studio Pergament)

U okviru hotela postoji i atraktivni Wellness i Spa centar na čak 1.300 m2 u čijem sastavu je veliki izbor različitih sadržaja: dva zatvorena i jedan otvoreni bazen, tri vrste sauna, parno kupatilo, kaldarijum, hidromasažna kada za šest osoba, slana soba, relaks soba s tepidarijumom, tunel iznenađenja, kao i sobe za masažu i teretana.

Tokom ljetnih meseci gosti mogu uživati i na pool bar-u pored otvorenog bazena. Uz recepciju hotela nalazi se i Bussines centar, opremljen računarima i dodatnom opremom, koji gostima pruža mogućnost da u prijatnom ambijentu hotela Sunce obavljaju poslovne aktivnosti.

(Foto: Hotel Sunce Sokobanja - Studio Pergament)

Inače, hotel Sunce se nalazi u najlepšem dijelu Sokobanje, na obali rijeke Moravice, okružen zelenilom i predivnim pejzažima. Pored hotela se nalaze staze za šetnju, pa je uživanje na izrazito blagotvornom vazduhu, po kojem je Sokobanja poznata, gostima omogućeno tokom svih godišnjih doba. A da je vazduh u Sokobanji od davnina izuzetnog kvaliteta za zdravlje, najbolje svedoči podatak da su svoj duh i tijelo u ovoj banji nekada mnogi oporavljali. Najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.