NavMenu

Kreće druga faza kampanje Hrana gurmana - Sweden/USAID FARMA II projekt traži pružaoca usluga

Izvor: eKapija Petak, 30.10.2020. 14:28
Komentari
Podeli
(Foto: farmabih.ba)
Sweden/USAID FARMA II projekt traži pružaoca usluga da provede drugu fazu kampanju Hrana gurmana kojom će se promovisati najmanje 210 poljoprivrednih proizvođača, prodavaca i restorana. Rok za predaju prijedloga je 9. november, u 16:00 sati.

Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II), kojeg finansira Vlada Švedske i USAID, će nastaviti kampanju Hrana Gurmana kojom će se promovisati najmanje 160 malih poljoprivrednih proizvođača, 20 trgovina i 30 restorana, kako bi im pomogao da se nose sa promijenama u ponašanju potrošača izazvanim COVID-19 pandemijom, da povećaju broj kupaca, održe nivo zaposlenosti, i prežive ekonomsku krizu.

U ovu svrhu, FARMA II će napraviti ugovor sa pružaocem usluga (profitna, neprofitna ili nevladina organizacija, registrovana i priznata u BiH u skladu sa zakonima BiH) koji posjeduje relevantnu ekspertizu da razvije i provede četveromjesečnu kampanju, koja će se početi provoditi u što kraćem roku nakon dodijele ugovora.

Svi zainteresovani pružaoci usluga sa potrebnim znanjem i vještinama mogu preuzeti Zahtjev za ponude (Request for Proposals - RFP) dostupan (samo na engleskom jeziku) na ovom linku.

Sva pitanja vezana za ZZP se mogu poslati putem elektronske pošte na adresu: grants@farmabih.ba, do 2. novembra 2020. u 16:00 sati. Odgovori na pitanja će biti postavljeni na web stranicu projekta: www.farmabih.ba.

Osim toga, 4. novembra 2020. godine, u 11:00 sati, preko Zoom platforme, biće organizovana info sesija na kojoj će biti pružene dodatne informacije o opisu posla i instrukcije za predavanje prijedloga. Svi zainteresovani, za info sesiju se trebaju prijaviti putem elektronske pošte na adresu: grants@farmabih.ba, do 2. novembra, u 16:00 sati.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.