NavMenu

McDonald's otvorio treći restoran u Sarajevu - Najavljuje širenje lanca u BiH

Izvor: Klix Četvrtak, 29.10.2020. 14:52
Komentari
Podeli
(Foto: facebook.com/McDonaldsBiH)
McDonald's je u Sarajevu u naselju Šip, Alipašina ulica na magistralnom putu M18, danas, 28. oktobra, otvorio novi Drive, peti restoran u Bosni i Hercegovini, a treći u glavnom gradu.

Ovaj, trenutno najmoderniji McDonald'sov restoran, dio je globalnog projekta "iskustvo budućnosti" sa digitalnim kioscima za narudžbe, ali i izborom posluživanja hrane gostima za stol koji izaberu. Digitalizacija je učinjena u svim segmentima, a Drive linija je na raspolaganju 24 sata.

- Ponosni smo povodom otvaranja restorana u ovim izuzetno teškim vremenima zbog pandemije koronavirusa, a posebnu zahvalnost iskazujemo izvođačima radova - istakao je Adi Hadžiarapović, voditelj marketinga i komunikacija McDonald'sa BiH.


U restoranu će biti zaposleno 30 radnika, a ukupna vrijednost investicije premašuje 3 mil KM.

Iz McDonald'sa BiH su potvrdili interes za otvaranjem novih restorana u našoj zemlji, te nastavak investicija i otvaranja novih radnih mjesta i u 2021. godini.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.