NavMenu

BH Airlines prodaje avion i drugu pokretnu imovinu

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.10.2020. 10:06
Komentari
Podeli
Javno preduzeće BH Airlines u stečaju oglasilo je prodaju pokretne imovine koju između ostalog čini i avion tipa Piper Aircraft.

Radi se o letjelici proizvedenoj 1979. godine od američkog proizvođača Vero Beach Florida.

Osim aviona BH Airlines prodaje i drugu opremu poput avionskih stepenica, montažne platforme, paletara, kolica za hangar, ali i kancelarijskog namještaja i računara.

Kako je navedeno u oglasu svi predmeti se kupuju u stanju viđeno-kupljeno, a pravo učešća imaju pravna i fizička lica koja dostave pismenu prijavu i uplatu depozita u iznosu od 10% od ukupno ponuđenog iznosa.

Rok za prijave na oglas je 12. novembar, a javno otvaranje ponuda za zakazano za utorak 17. novembra u 10 časova u prostorijama BH Airlines-a.

Više informacija možete pogledati OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.