NavMenu

TOP MEBLO OFFICE INFO - Uredski namještaj: Vega radni sto za udobno i produktivno radno vrijeme

Izvor: eKapija Petak, 02.04.2010. 10:21
Komentari
Podeli

Današnje specijalizirano online izdanje TOP MEBLO OFFICE INFO predstavlja uredski namještaj.

Ovog puta donosi nešto zanimljivo i svima Vama kojima je posao, i zahtjevna poslovna dinamika, dio svakodnevnog života.

Svejedno da li se radi o kancelariji u sopstvenom stanu ili kancelariji na poslu: danas pred kancelarijskim stolovima stoje potpuno novi zahtjevi nego što je to nekad bilo kad smo se služili perom i mastilom.

Dodatna kompjuterska oprema mora imati svoje mjesto na radnom stolu, ipak ona nam ne smije smetati ako u nekom trenutku poželimo da uzmemo olovku ili papirić kako bismo napravili poneku zabilješku. Sjedeća površina mora imati anatomski položaj s obzirom na konture tijela, a optimalan naslon stolice moguće je namještati prema visini s obzirom na lumbalni dio ljudskog tijela.

Za poboljšanje radne klime preporučuje se postavljanje biljaka u blizinu radnog stola. Ovakav korak neće samo estetski i vizuelno uljepšati radni prostor: biljke povećavaju vlažnost u prostoru u kojem se nalaze i smanjuju uticaj elektrosmoga na okolinu.

Ovoga puta imamo priliku upoznati se sa radnim stolom naziva Vega. Kvalitet izrade, udobnost i ergonomičnost bili su osnovni pricipi proizvodnje. Upotrebljivost ovog stola povećava se priključnim segmentom koji vam nudi još više prostora.

Ukoliko Vam je potreban sto koji bi Vam omogućio udobno i produktivno radno vrijeme, onda je ovaj sto pravi izbor za vas. Vega je samo jedan predstavnik velikog izbora Top Meblo salona u kategorije office namještaja koji će ispuniti sve zahtjeve modernog ureda. Za kompletnu ponudu, posjetite Top Meblo salone u Sarajevu i Tuzli, ili posjetite web stranicu www.top-meblo.ba

I ovaj vikend iskoristite totalna sniženja odabranog namještaja i opremite svoj dom, kuću ili poslovni prostor.

Magazin posvećen uređenju enterijera Top Meblo HOMEinfo pratite svaki radni dan u okviru programa NTV Hayat u 17.30h, čitajte u Dnevnom avazu svake srijede u okviru sedmičnog priloga Porodica i zdravlje, slušajte na talasima RSG Radija subotom u okrivu emisije RSG Tour, te pratite putem portala Sarajevo-x.com i eKapija.ba.

Za više informacija posjetite web stranicu www.top-meblo.ba . Klikom ovdje postanite član Facebook grupe Top Meblo HOMEinfo i obezbijedite sebi priliku za nevjerovatne popuste prilikom kupovine, ali i brojne vrijedne nagrade!

Emisiju Top MebloHOME možete pogledati i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.