Izvor: eKapija+ | Petak, 16.10.2020.| 08:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Prva radna iskustva za studente - UniCredit Banka poziva na onlajn plaćenu praksu

(Foto: UniCredit Banka Banjaluka)
UniCredit Bank Banjaluka već četvrtu godinu zaredom pruža priliku studentima završnih godina ekonomskog, matematičkog i informatičkog usmjerenja da steknu prva radna iskustva kroz planirani program prakse u okviru međunarodne finansijske Grupe kakav je UniCredit.

"Prva velika šansa" osim praktičnog rada u timovima, donosi i posebno iskustvo praktičnog učenja u međunarodnoj finansijskoj kompaniji koja prepoznaje potencijal i promoviše rad u inspirativnom i izazovnom okruženju, gdje se lična posvećenost i kvalitet prepoznaju i nagrađuju.

Ove godine studentska praksa "Prva velika šansa" zbog specifičnih okolnosti u zemlji i okruženju, izazvanih uticajem Covid-19 i sve veće primjene digitalnih kanala biće organizovana onlajn, dakle u virtuelnom okruženju uz pomoć mentorske podrške i praktičnog rada na određenim radnim zadacima.

- Praksa će se odvijati tokom tri mjeseca i u okviru skraćenog radnog vremena (4 časa dnevno). Ovo će biti prilika za studente da se upoznaju sa bankarskim poslovanjem, steknu nova praktična i korisna znanja i razviju nove vještine, radeći zajedno sa drugim kolegama na dodijeljenim zadacima. Pored rada na određenim zadacima, studenti će imati svakodnevne aktivnosti koje će imati edukativni i interaktivni karakter, što će im pomoći da savladaju zadatke i razumiju organizacionu klimu u Banci - kaću iz UniCredit-a.

Pozvani su svi zainteresovani studenti da se prijave i iskoriste prednosti svoje "Prve i velike šanse" podnošenjem prijave koja će sadržati CV i motivaciono pismo na mail: hr@unicreditgroup.ba pod nazivom "Prva velika šansa".

Poziv za podnošenje prijava studenata ostaje otvoren do 25. oktobra 2020.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.