NavMenu

Izraelska AFI grupa najavljuje nove građevinske projekte u Srbiji

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.10.2020. 08:41
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Goodluz/shutterstock.com)Ilustracija
Izraelski investitor i predsjednik AFI grupe Gili Dekel najavio je da ova grupa ima u planu nove projekte u Srbiji.

Dekel je u razgovoru sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović podsjetio na to da je ova grupa 20 godina prisutna u Srbiji, od izgradnje Airport City-ja, te da su u planu novi projekti.

- Infrastrukturni razvoj u posljednjih nekoliko godina je nevjerovatan i na tome Vam čestitamo. Vjerujemo u Srbiju i nastavićemo da investiramo ovde - rekao je Dekel.

Mihajlović je tom prilikom istakla da su investicije vrijedne pola milijarde evra za pohvalu i da je država tu da pomogne i podrži projekte koji imaju za cilj rast našeg građevinskog sektora.

- Građevinarstvo je važan faktor našeg BDP-a i privrednog rasta. Ponosni smo na saradnju sa vama, jedni ste od najboljih investitora u Srbiji i nadam se da ćete dugo ostati u našoj zemlji - istakla je Mihajlović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.