Izvor: eKapija+ | Srijeda, 14.10.2020.| 09:15
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Bosnia Agile Week 2020 od 19. do 23. oktobra - Onlajn razmjena iskustava sa svjetskim predavačima

(Foto: Bosnia Agile Week)
Da li ste u potrazi za novim znanjima? Zanima vas Agile? Želite posjetiti konferenciju na kojoj se govori o aktuelnostima iz IT svijeta i agilnih metodologija?

Agile danas predstavlja globalni pokret koji prevazilazi IT industriju i može se primjeniti na bilo koju drugu granu industrije. Nastao je kao posljednja šansa za organizacije da izađu na kraj sa sve zahtjevnijim klijentima.
Agile omogućava kompanijama da savladaju kontinuirane promjene i da procvjetaju u svijetu koji je sve složeniji i neizvjesniji.

Vjerovatno ste ranije čuli za Bosnia Agile Day konferenciju, koja svake godine dovodi vrhunske svjetske i domaće predavače koji dijele svoja iskustva i znanja iz domena agilnih metodologija.

Ove godine umjesto jednodnevnog eventa Bosnia Agile Day, biće održana konferenciju koja će trajati pet dana, održaće se onlajn, putem Zoom platforme i koju će učesnici imati priliku da prate iz sigurnosti vlastitih domova, potpuno besplatno pod nazivom Bosnia Agile Week 2020.

Konferencija će trajati od 19-23. Oktobra.

- Ove godine imamo 14 sjajnih predavača koji će govoriti o aktuelnim temam iz IT I svijeta agilnih metodologija. Pet keynote predavača koje ćemo imati priliku slušati su: Dave West, Giles Lindsey, Erich R. Bühler, Scott Ambler i Dave Farley - saopštili su organizatori.

Offtopic predavanje je pripalo mladom meteorologu Nedimu Sladiću.

Cijelu agendu i spisak predavača možete pronaći na web stranici konferencije: https://conference.agile.ba/en/

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.