NavMenu

Bosnia Agile Week 2020 od 19. do 23. oktobra - Onlajn razmjena iskustava sa svjetskim predavačima

Izvor: eKapija+ Srijeda, 14.10.2020. 09:15
Komentari
Podeli
(Foto: Bosnia Agile Week)
Da li ste u potrazi za novim znanjima? Zanima vas Agile? Želite posjetiti konferenciju na kojoj se govori o aktuelnostima iz IT svijeta i agilnih metodologija?

Agile danas predstavlja globalni pokret koji prevazilazi IT industriju i može se primjeniti na bilo koju drugu granu industrije. Nastao je kao posljednja šansa za organizacije da izađu na kraj sa sve zahtjevnijim klijentima.
Agile omogućava kompanijama da savladaju kontinuirane promjene i da procvjetaju u svijetu koji je sve složeniji i neizvjesniji.

Vjerovatno ste ranije čuli za Bosnia Agile Day konferenciju, koja svake godine dovodi vrhunske svjetske i domaće predavače koji dijele svoja iskustva i znanja iz domena agilnih metodologija.

Ove godine umjesto jednodnevnog eventa Bosnia Agile Day, biće održana konferenciju koja će trajati pet dana, održaće se onlajn, putem Zoom platforme i koju će učesnici imati priliku da prate iz sigurnosti vlastitih domova, potpuno besplatno pod nazivom Bosnia Agile Week 2020.

Konferencija će trajati od 19-23. Oktobra.

- Ove godine imamo 14 sjajnih predavača koji će govoriti o aktuelnim temam iz IT I svijeta agilnih metodologija. Pet keynote predavača koje ćemo imati priliku slušati su: Dave West, Giles Lindsey, Erich R. Bühler, Scott Ambler i Dave Farley - saopštili su organizatori.

Offtopic predavanje je pripalo mladom meteorologu Nedimu Sladiću.

Cijelu agendu i spisak predavača možete pronaći na web stranici konferencije: https://conference.agile.ba/en/

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.