NavMenu

Privredna komora RS organizuje vebinar o poslovanju i društvenim mrežama za preduzetnice

Izvor: eKapija Utorak, 06.10.2020. 10:10
Komentari
Podeli

(Foto: Rawpixel/shutterstock.com)
Privredna komora Republike Srpske organizuje vebinar na temu Poslovanje i društvene mreže, koja se održava putem Zoom platforme 8. oktobra 2020. godine sa početkom u 12:00 časova.

Radionica je namijenjena za sve preduzetnice koje se žele dodatno obučiti o onlajn poslovanju i predstavljanju na društvenim mrežama, te dobiti savjete u koju mrežu uložiti svoje vrijeme i novac, te kako biti još bolji u onlajn prodaji i oglašavanju.

Predavač na radionici je Ivana Radić, koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u preduzetništvu i predsjednica je Udruženja Međunarodna mreža poslovnih žena iz Hrvatske, te aktivno radi na osnaživanju i promovisanju preduzetništva žena.

Privredna komora RS poziva da pridružite još jednoj radionici vještina upravljanja digitalnim kanalima i poboljšajte svoje poslovne performanse. Link za prisutup vebinaru dobićete po prijavi učešća.

Na vebinar se možete prijaviti putem sljedećeg linka za registraciju. Učešće je besplatno.

Vebinar će biti realizovan u okviru projekta Evropski okvir za razvoj strategija i politika za mala i srednja preduzeća u BiH – SBA BiH, koji implementira Eda – Agencija za razvoj preduzeća, a finansira Švedska.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.