Izvor: Tanjug | Utorak, 06.10.2020.| 10:19
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Regionalna poslovna IT konferencija BIZIT 4. i 5. novembra u Beogradu

Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Regionalna poslovna IT konferencija BIZIT biće održana 4. i 5. novembra u Klubu poslanika u Beogradu, saopštili su organizatori.

Organizacija skupa biće u skladu sa aktuelnom epidemiloškom situacijom.

Organizatori su saopštili da je pandemija uticala na promjenu forme, odnosno da se taj skup prilagodi različitim scenarijima, pa će tako 4. i 5. novembra u Klubu poslanika biti instalirana multimedijalna i konferencijska oprema spremna za snimanje predavanja, panela i radionica.

Tu će biti i većina predavača, ali je predviđena i mogućnost da se neki od njih jave iz svojih domova ili kancelarija, u zemlji ili inostranstvu.

Konferencija će se prenositi putem BizitTV video linka, za praćenje sa bilo koje lokacije u svijetu.

Broj onlajn učesnika nije ograničen, dok će broj uživo prisutnih biti u skladu sa zdravstvenim mjerama.
Organizatori kažu da učesnici neće biti samo pasivni posmatrači predavanja, već će moći da, kroz interaktivni čet, razgovaju međusobno i postave pitanja predavačima i učesnicima panela.

Postojaće mogućnost da se zakaže privatni sastanak (na platformi Zoom) sa svakom firmom učesnicom konferencije. Neće izostati ni zabavni nagradni kviz za sve učesnike i uživo prisutne, ali i onlajn.

U pauzama programa za sve onlajn učesnike će biti emitovani i dodatni sadržaji, a kao posebnu ekskluzivu organizatori su najavili inserte iz dokumentarnog filma "Galaksija - računar koji je odbio da umre", priči o tome kako je prije skoro četiri decenije Voja Antonić konstruisao prvi domaći kućni računar.

I pored komplikovane zdravstvene i poslovne situacije, više od 50 predavača i tridesetak kompanija su prepoznali značaj BIZIT-a i potvrdili učešće pa program će biti i bogatiji nego prethodnih godina, navodi se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.