Izvor: eKapija+ | Četvrtak, 01.10.2020.| 13:10
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Schneider Electric 8. oktobra organizuje digitalni Innovation Summit 2020

(Foto: Schneider Electric)
Schneider Electric, globalni lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, pozivao je partnere, kupce i saradnike na virtuelni Summit o inovacijama 2020. koji će se održati na digitalnoj platformi 8. oktobra od 13:45 sati.

Innovation Summit pruža jedinstvenu priliku zainteresovanima da saznaju više o digitalizaciji u različitim segmentima tržišta, od energetike, zgradarstva, industrije ili data centara te upravljanju energetskim i operativnim resursima, u skladu s novim ekološkim zahtjevima, koji u prvi plan stavljaju samoodrživost, bezbjednost, fleksibilnost i efikasnost, ali i sve izraženije potrebe za daljinskim upravljanjem.

- Kako se danas svijet mijenja brzim tempom, velika je odgovornost na kompanijama koje moraju reagirati brže i odgovornije nego ikad prije. Iz tog razloga na virtuelnom Summitu Schneider Electrica bit će otkrivene najbolje strategije i najnovije tehnologije koje će pomoći kompanijama da napreduju u novom normalnom - saopšteno je iz ove kompanije.

Događaj će započeti uz uvodnu riječ predsjednika i izvršnog direktora Schneider Electrica, Jean-Pascal Tricoara, koji će otkriti najnovije uvide o tržištu i inovacijama. Nakon toga sudionici će imati priliku da odaberu između 20+ strateških radionica, sa 50+ govornika, te da otkriju najnovija EcoStruxure™ rješenja, u 3D tehnologiji ili kroz posjetu virtuelnom inovacijskom HUB-u.

Prijave na Innovation summit su otvorene te se možete registrirati putem ovog linka.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.