Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 28.09.2020.| 14:33
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Banjalučke firme uspostavile saradnju sa srpskim privrednicima u Švajcarskoj

Ilustracija (Foto: Edhar/shutterstock.com)
S ciljem podsticanja saradnje između Područne privredne komore Banjaluka i Udruženja srpskih privrednika Švajcarske, nedavno je potpisan sporazum o saradnji ove dvije institucije u Banjaluci. Potpisnici sporazuma su predsjednik Područne privredne komore Banjaluka Goran Račić i predsjednik Udruženja srpskih privrednika Švajcarske Stojan Stevanović.

Područna privredna komora Banjaluka i Udruženje srpskih privrednika Švajcarske će u okviru svojih nadležnosti razvijati dugoročne i svestrane trgovinske, privredne, naučne i tehničke odnose na načelima uzajamne koristi, međusobnog razumijevanja, poštovanja i ispunjavanja preuzetih obaveza, saopšteno je iz Područne privredne komore.

Takođe, ovaj sporazum će dati doprinos učešću privrednih subjekata na sajmovima, izložbama i drugim privrednim događajima koji se održavaju na teritoriji njihovog djelovanja, te će omogućiti olakšanu razmjenu privrednih informacija, zahtjeva za poslovnom saradnjom, učešće u projektima i pružanje stručne podršku iz djelokruga rada.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.