NavMenu

Budući autoput će oživjeti i luku na Savi - Brčko oformilo radnu grupu za identifikaciju najpovoljnije trase

Izvor: eKapija Petak, 25.09.2020. 10:50
Komentari
Podeli
(Foto: lukabrcko.ba)
Budući autoput koji će povezivati Beograd i Sarajevo, odnosno Banjaluku i Sarajevu daće veliki pečat i Brčko distriktu, jer ćemo postati čvorište važnih saobraćajnica, a time će biti stvoreni i uslovi da naša luka bude dostupnija i interesantnija.

Istakao je to u intervjuu za Glas Srpske gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić.

- Taj projekat značiće mnogo za distrikt. Riječ je o dionici autoputa koji ide iz pravca Vukosavlja prema Bijeljini i dionice iz pravca Sarajeva ka Beogradu. To će učiniti i da luka Brčko, koja je jedina riječna luka u BiH, postane atraktivnija za potencijalne investitore. I na sjednici Vlade smo nedavno oformili radnu grupu koja će raditi na identifikaciji najpovoljnije trase autoputa - istakao je Milić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.