Izvor: eKapija | Petak, 25.09.2020.| 07:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Air Serbia omogućila kupovinu karata i preko aplikacije

Ilustracija (Foto: Monkey Business Images/shutterstock.com)
Air Serbia je dodala nove mogućnosti u okviru svoje mobilne aplikacije, pa je korisnicima sada na raspolaganju i opcija kupovine karata kao na sajtu, saopštila je ta kompanija.

Aplikacija je sada dostupna i na svim mobilnim uređajima sa iOS operativnim sistemom.

U saopštenju se navodi da je aplikaciju kompanije Air Serbia do sada preuzelo gotovo 7.000 korisnika.

Više od dvije trećine poseta veb sajtu ove avio-kompanije realizuje se putem mobilnih uređaja, od kojih gotovo polovinu predstavljaju Apple uređaji.

Direktor za komercijalu i strategiju Jirži Marek (Jiri Marek) rekao je da od samog početka razvijanja aplikacije primjenjuju pristup postepenog dodavanja funkcionalnosti, u skladu sa povratnim informacijama koje dobijaju od korisnika.

- Putnici nas sada putem aplikacije mogu obavjestiti o bilo kakvom problemu u trenutku kada se desi, a takođe nam mogu slati i prijedloge za unapređenja i nove funkcionalnosti, što nam je veoma važno jer njihove potrebe predstavljaju naš prioritet - rekao je Marek.

Uz novu mogućnost kupovine karata, pretragu letova i informacije o cijenama, putnici će u kasnijim fazama razvoja aplikaciju moći da koriste i za kupovinu dodatnih usluga, servisne informacije o statusu leta, promotivne akcije i niz drugih pogodnosti.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.