Izvor: Poslovne novine | Četvrtak, 24.09.2020.| 08:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

PickJobs, nova onlajn platforma za traženje posla

(Foto: everything possible/shutterstock.com)
Pokrenuta je nova, inovativna platforma za zapošljavanje PickJobs koja na brz način spaja poslodavce i radnike.

- Pristup platformi je potpuno besplatan i za radnike i za poslodavce, a oglasi su istodobno vidljivi korisnicima iz 11 zemalja – Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švajcarske, BiH, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Albanije i Kosova - priopćili su iz PickJobsa.

Na platformi je već sada aktivno više od 3.000 oglasa, a posebna je po tome što je dostupna i u obliku mobilne aplikacije.

Osmislila ju je grupa mladih IT stručnjaka iz Vukovara s ciljem da se vremenski ubrza i pojednostavi ulazak u svijet poslovnih mogućnosti, što je često zamoran i frustrirajući proces bilo da se radi o traženju poslovne prilike ili o potrazi za savršenim kandidatom za posao.

PickJobs provodi sve online, a omogućava kvalitetnu i detaljnu predselekciju kandidata i poslova, a i sami razgovori za posao mogu se odvijati putem PickJobs platforme.

- Izravna komunikacija između poslovnih i privatnih korisnika brža je i fleksibilnija te nema potrebe da se obavlja nekim drugim kanalima, poput mobitela, e-maila ili fizičkim dolaskom kandidata na sastanak u poslovne prostorije - kažu u PickJobsu.

Platforma nudi i niz novih inovativnih opcija, kao npr. PJ Match – na temelju unesenih parametara platforma automatski izračunava koliko su poslodavac i posloprimac kompatibilni.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.