Izvor: eKapija | Utorak, 15.09.2020.| 11:27
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Privlačna priroda i poslovna klima u srcu Romanije - Sokolac u projektu Skeniranje opština i gradova RS

(Foto: eKapija)
Projekat skeniranja opština i gradova u RS, koji poslovni portal eKapija realizuje u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Srbiji, nastavljamo predstavljanjem privrednih i razvojnih potencijala Opštine Sokolac.

Nakon Trebinja, i Sokolac je dobio digitalnu, privrednu ličnu kartu u kojoj su sadržani i predstavljeni infrastrukturni projekti, ali i poljoprivredni, turistički, kulturni, sportski i drugi kapaciteti.

Kroz serije razgovora imate priliku upoznati najznačajnije razvojne planove koje će Sokolac da realizuje u narednom periodu. Na jednom mjestu otkrićete i sve njegove investicione prilike.

Prezentovani su najznačajniji opštinski projekti kao što su gradnja Gradske kuće, etno naselja Sokolvgrad, izgradnja postrojenja za preradu pijaće i otpadnih voda, ali i razvoj postojećih i novih poslovnih zona.

Čitaćete o autohtonim proizvodima ovog kraja, idejama o oživljvanju uzgoja starih kulutra, ali i o unapređenju turističke ponude, u okviru koje sportski turizam zauzima posebno mjesto.

Sokolac proteklih godina privlači sve veću pažnju stranih i domaćih investitora, što je posljedica i sve kvalitetnijeg rada lokalne samouprave.

Šta sve ova opština, smještena u srcu Romanije, može da ponudi i kakvu poslovnu klimu razvija pogledajte na linku OVDJE.

Nakon Sokoca, nastavljamo predano rad na projektu Skeniranja opština i gradova RS, a dok čekamo naredno izdanje tematskog biltena podsjetimo se i priča o Trebinju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.