NavMenu

Srđan Kondić novi direktor Addiko banke Banjaluka

Izvor: Capital Petak, 11.09.2020. 08:33
Komentari
Podeli

Srđan Kondić (Foto: linkedin.com/in/srdjan-kondic)Srđan Kondić
Nadzorni odbor Addiko banke Banjaluka imenovao je za predsjednika Uprave Srđana Kondića, dosadašnjeg direktora Nove banke, saznaje portal Capital.

Na Odluku o imenovanju Kondića saglasnost treba da da Agencija za bankarstvo Republike Srpske. Očekuje se da Kondić upravljanje bankom preuzme od 1. oktobra.

Ostali članovi uprave Addiko banke ostali su isti. Zeleno svjetlo za produženje mandata dobili su članovi Boštjan Pečenko i Žaklina Dimitrijević, dok mandat nije produžen predsjedniku Uprave Mariu Ivankoviću.


Što se tiče Nove banke, Kondića će na mjestu direktora zamijeniti član Uprave Jasna Zrilić koje je na tu poziciju imenovana na period od 90 dana.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.