NavMenu

EBRD odobrio 20 mil EUR UniCredit Banjaluka radi kreditiranja privrede

Izvor: seebiz.eu Nedjelja, 30.08.2020. 19:38
Komentari
Podeli
(Foto: Maryna Pleshkun/shutterstock.com)
 Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) odobrila je UniCredit Bank u Banjaluci zajam od 20 mil EUR, koji će usmjeriti za pomoć u borbi protiv ekonomskog utjecaja pandemije koronavirusa.

Kako je u petak javljeno iz EBRD-a, novac ide za kreditiranje lokalnih poduzeća kojima su potrebna kratkoročna obrtna sredstva ili podrška likvidnosti nakon dramatičnog smanjenja ekonomskih aktivnosti zbog uvođenja javnozdravstvenih mjera u Bosni i Hercegovini.


Zajam će pridonijeti daljnjem funkcionisanju privrede, smanjujući pritisak na likvidnost i pružiće podršku privatnom sektoru u prevladavanju direkenih implikacija pandemije, navodi se u saopštenju koje prenosi Seebiz.eu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Saobraćaj, Finansije

Jedinstveni TAG uređaj biće vezan za kreditnu karticu

Usklađivanje sistema elektronske naplate putarine na auto-putevima Srpske i Srbije korisnicima usluga znatno će olakšati plaćanje putarine.putarine Omogućiće i rasterećenje saobraćajne mreže i smanjenje gužvi. Upotreba jedinstvenog taga trebala bi da počne početkom turističke sezone, kažu u Autoputevima Srpske. - Funkcionisaće na način da funkcioniše i u Republici Srpskoj i u Srbiji, sa istim tagom će se moći prolaziti i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.