NavMenu

Opština Čelinac podstiče preduzetnike - Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava otvoren do 26. septembra

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.08.2020. 10:53
Komentari
Podeli
(Foto: Apples Eyes Studio/shutterstock)
Načelnik opštine Čelinac raspisao je 25. avgusta javni poziv za dodjelu sredstava namijenjenih razvoju preduzeništva u 2020. godini na području opštine Čelinac.

Za podršku poljoprivredi i preduzeništvu iz opštinske kase biće izdvojeno 35.000 КM.

Zamjenik načelnika opštine Milijana Topić objašnjava da korisnici sredstava mogu biti fizička lica koja su u periodu od 1. jula 2019. do 30. juna 2020. godine pokrenula djelatnost, ili su u periodu do 30. juna 2020. godine podnijeli zahtjev za registraciju djelatnosti.

- Javnim pozivom obuhvaćeni su prerađivačka industrija i zanatske djelatnosti, a iznos bespovratnih sredstava po korisniku može maksimalno iznositi 5.000 КM - navela je Topić i dodala da će dodjelu bespovratnih sredstava provoditi komisija, u skladu sa donesenim pravilnikom.

Javni poziv ostaje otvoren do 26. septembra.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.