NavMenu

Šargovačka ulica u Banjaluci biće gotova u septembru, radovi vrijedni 1,1 mil KM

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 24.08.2020. 11:28
Komentari
Podeli
(Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)
Izgradnja druge dionice puta u banjalučkom naselju Šargovac napreduju dobrom dinamikom, a ovih dana počela je i izrada tamponskog sloja za buduću saobraćajnicu.

Kako je potvrđeno u Odjeljenju za saobraćaj i puteve, završena je nivelacija šahtova za novoizgrađenu kanalizaciju te se trenutno radi na spajanju prisutnih saobraćajnica sa glavnom ulicom, a privode se kraju i radovi na postavljanju ivičnjaka i slivnika.

Nova dionica Šargovačke ulice u dužini od oko 900 metara, trebalo bi da bude gotova u septembru. Uz novu ulicu, grade se i pješačke staze zajedno sa oborinskom i fekalnom kanalizacijom, te javnom rasvjetom. Izvođač radova je Građenje Đurić, vrijednost investicije je oko 1,1 mil KM , a sredastva su obezbijeđena iz gradskog budžeta.


Prošle godine, urađena je prva faza ovog projekta, takođe u dužini od oko 900 metara, za šta je iz republičkog budžeta izdvojeno milion maraka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.