Izvor: eKapija | Petak, 05.03.2010.| 09:28
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nova emisija u programu RSG Radija sa Marjanom Mijajlovićem: "Više sporta - više radija"

U subotu, 6. marta 2010. godine biće emitovana nova sportska emisija RSG RADIJA sa Marjanom Mijajlovićem. Emisija «Više sporta – Više radija» će svake subote biti na programu RSG RADIJA u periodu od 16:00 do 18:00 sati.

Uz mogućnost aktivnog učešća u emisiji, slušatelji će imati priliku saznati sportske aktuelnosti, pratiti promjene rezultata domaće, ali i evropskih liga, uz uključenja priznatih sportskih novinara sa sportskih terena iz BiH.

"Željeli smo kreirati programski sadržaj koji će biti zabavan, informativan i edukativan istovremeno. Vjerujemo da će publika pozitivno reagovati na novu emisiju, jer će na našim frekvencijama imati priliku čuti VIŠE SPORTA", rekao je Marjan Mijajlović.

Za osvajanje nagrada u sportskom kvizu, učesnici moraju preći tri praga (kvalifikacije, baraž i finale). Kviz se u okviru emisije «Više sporta – Više radija» emituje u tri bloka, od kojih svaki broji 38 pitanja uključujući džokere i prazna polja. Za učešće u kvizu slušateljima su na raspolaganju studijski brojevi telefona 033 251 420 i 033 251 421, dok svoje komentare i pitanja mogu slati putem SMS poruka na broj 061 201 863.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.