NavMenu

Regionalna onlajn konferencija "Izazov izvoza Moramo naprijed" 4. septembra

Izvor: eKapija Srijeda, 19.08.2020. 14:48
Komentari
Podeli
I ove godine u okviru projekta 100 najvećih u BiH, koji organizuju Poslovne novine iz Sarajeva u suorganizaciji Vanjskotrgovinske BiH i LRC-a, uz generalnog pokrovitelja Euroexpress brza pošta, realizovaće treću po redu regionalnu panel konferenciju pod nazivom "Izazov izvoza – Moramo naprijed".

S obzirom na aktuelnu situaciju u vezi sa pandemijom izazvanom koronavirusom, ovogodišnja konferencija će se održati onlajn 2. septembra u 14:00 sati putem Zoom aplikacije.

- Svjedoci smo kako globalna ekonomija posrće pod teretom pandemije. Iz dana u dan dobivamo različite procjene razmjera ekonomske krize. Sada smo sigurni da više nije riječ o kratkoročnom padu ekonomija, a mnogi političari i analitičari širom svijeta upozoravaju da će se posljedice pandemije izazvane koronavirusom u ekonomiji osjećati dugoročno - navode organizatori.

Svoje učešće na panelu potvrdili su: dr. sc. Vjekoslav Vuković, potpredsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH, Marko Čadež, predsjednik UO Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF) i predsjednik Privredne komore Srbije, Safet Gerxhaliu, generalni sekretar Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana, Jadranka Kuljanin, direktorica LRC vodeće bonitetne agencije u BiH, Marinko Tomić, generalni direktor EuroExpress brza pošta iz Banjaluke, Nihad Unkić, direktor kompanije Herceg iz Srebrenika, Emil Kučković, direktor Poslovnih novina iz Sarajeva i član Uprave LRC Group.


Učešće su najavili i drugi predstavnici privrede i KIF-a. Zainteresovani za učešće na regionlanoj panel konferenciji mogu se prijaviti na linku https://izazovizvoza.100najvecih.ba/.

Učešće je besplatno, a prijava obavezna.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.