NavMenu

Konferencija "Virtualni NANO-2020- Internacionalni matchmaking događaj" od 26. do 29. avgusta

Izvor: eKapija Utorak, 18.08.2020. 09:14
Komentari
Podeli
(Foto: Edhar/shutterstock.com)
Spoljotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (STK BiH) saopštila je da će se od 26. do 29. avgusta 2020. godine u okviru 8. internacionalne konferencije "Nanotehnologije i nanomaterijali" održati poslovni susreti pod nazivom: " Virtualni NANO- 2020- Internacionalni matchmaking događaj "(Virtual International Matchmaking Event).

Događaj organizuje Institut za fiziku NASU iz Kijeva, inače koordinator konzorcija Evropske preduzetničke mreže iz Ukrajine (EEN Ukrajine).

Ovaj događaj pruža mogućnost povezivanja istraživačkog i poslovnog sektora (R2B – Research2Business meetings).

- Poslovni susreti su namjenjeni univerzitetima i istraživačkim centrima, te laboratorijima, asocijacijama i inovativnim preduzećima koji u fokusu svog djelovanja imaju nano tehnologije. Događaj je otvoren za sve one koji žele internacionalnu suradnju na polju nano industrije- navodi se na sajtu STK BiH.

Na vrlo jednostavan, on-line način, možete stupiti u kontakt sa potencijalnim partnerima radi buduće suradnje, upoznati dobavljače inovativnih tehnologija iz cijele Evrope i šire, pronaći nove partnere za istraživačke projekte ili iskoristiti događaj za pokretanje novog posla.

Učešće na online konferenciji i poslovnim susretima je besplatno.

Sve informacije o online B2B susretima su dostupne na zvaničnoj veb stranici.
Krajni rok za registraciju je 26. avgust 2020.godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.