NavMenu

Kako je zamišljena koncertno-kongresna dvorana u Banjaluci prema prvonagrađenom idejnom rješenju (FOTO,VIDEO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 17.08.2020. 11:50
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/Screenshot)
Arhitektonski tim iz Beograda koji čine Miloš Jokić, Nenad Stijović, Nikola Gjorgjievski, Stefan Ilić, konsultant Miodrag Grbić i saradnici Stefan Danilović, Jovana Kovačević, Jelena Zlatanović i Tijana Mačkić pobjednici su na međunardnom konkursu za idejno rješenje buduće kongresno-koncertne dvorane u Banjaluci.

Kako je istakao prošle sedmice gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić prilikom proglašenja pobjednika, izgradnjom ovog objekta, Banjaluka će dobiti jedan od svojih budućih simbola, te da će, svojim arhitektonskim rješenjem, biti jedinstven i prepoznatljiv.

Prema njegovim riječima, nakon izbora idejnog rješenja, ući će se u izradu glavnog projekta, a uporedo sa tim sklapaće se i finansijska konstrukcija za izgradnju buduće dvorane.

U video prilogu pogledajte kako izgledaju tri prvonagrađena rada na ovom konkursu.

Top priče

18.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kako iz vazduha izgleda gradnja zeničke obilaznice (VIDEO)

Trenutno je aktuelna izgradnja autoputa na Koridoru 5C između Zenice i Tešnja, kao i onog kroz Hercegovinu. Na sjevernom dijelu u izgradnji je 50 km autoceste te je ostalo još otvoriti radove na dionici Ozimice – Poprikuše. Dio na sjeveru naslonit će se na završeni dio koji sada ide od Bradine, preko Sarajeva pa do tačke sjeverno od Zenica, piše BiznisInfo.ba. Zenička zaobilaznica već je u funkciji i prizori na ovom dijelu autoputa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.