NavMenu

Na prodaji oko 21% akcija bijeljinske Naše banke - Cijena paketa 5,25 mil KM

Izvor: Indikator Nedjelja, 16.08.2020. 08:45
Komentari
Podeli
(Foto: wrangler/shutterstock.com)
Investiciono-razvojna banka Republike Srpske oglasila je prodaju 20,98% akcija Naše banke iz portfelja Akcijskog fonda Republike Srpske i Fonda za retituciju RS putem Banjalučke berze.

Na prodaju je 5.000.000 prioritetnih nekumulativnih akcija, i to 2.500.000 akcija iz portfelja Akcijskog fonda Republike Srpske, a što predstavlja udio od 10,48996% i isto toliko akcija iz portfelja Fonda za restituciju RS.

Početna prodajna cijena za jednu akciju je 1,05 KM, a za cijeli paket akcija 5,25 mil KM.

Metod prodaje je nalogom "sve ili ništa". Datum prodaje je svakog radnog dana od 24. avgusta 2020. do realizacije prodajnog naloga, a najkasnije do 28. avgusta 2020. godine.

Ovdje možete pročitati cijeli tekst.

Podsjećamo, Naša banka, nekadašnja Pavlović International Bank, je početkom novembra 2019. počela poslovanje pod novim imenom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.