Izvor: eKapija | Petak, 14.08.2020.| 11:52
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Banjaluka pravi Plan kapitalnih investicije do 2023. - Rok za dostavljanje prijedloga do 20. novembra

(Foto: banjaluka.rs.ba)
Gradska uprava poziva zainteresovane građane, privrednike, organizacije civilnog društva i institucije, da dostave prijedloge investicionih projekata koji bi bili razmatrani prilikom izrade Plana kapitalnih investicija Grada Banja Luka u periodu od 2021. do 2023. godine.

Iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje Banjaluke kažu da je Grad pristupio procesu izrade Plana kapitalnih investicija u periodu od 2021. do 2023. godine, kao osnovnom dokumentu za planiranje kapitalnih izdataka u gradskom budžetu, a koji ujedno predstavlja i osnov za njihovo kandidovanje prema drugim dostupnim izvorima finansiranja.

- Kapitalne investicije, u smislu ovog plana, su investicije vrijednosti od 100.000 KM i više. Ovim planom, usaglašenim sa strateškim dokumentima Grada, određuju se glavne smjernice investicionog razvoja grada u periodu od 2021. do 2023. godine – ističu iz odjeljenja.

Dodaju da je cilj izrade plana – uspostavljanje ravnoteže između tekućeg održavanja i postojeće poslovne i komunalne infrastrukture, te novih investicija na području grada, saopšteno je na sajtu Grada Banjaluka.

Rok za dostavljanje obrazaca za investicione projekte je 20. novembar 2020. godine.

Popunjeni obrasci mogu se dostaviti putem elektronske pošte na adresu: razvoj@banjaluka.rs.ba ili predati u kancelariju broj 16 Gradske uprave Grada Banjaluka (Trg srpskih vladara broj 1) svakog radnog dana od 08.00 do 15.00 časova, sa naznakom: Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje "za Plan kapitalnih investicija".

Obrasac i prateću dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.