Izvor: eKapija | Četvrtak, 13.08.2020.| 15:14
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Pušten u rad banjsko-rekreativni centar Terme Ozren - U opštini Petrovo realizovan projekat vrijedan 5 mil EUR

Puštanjem u rad banjsko rekreativnog centra Terme Ozren u opštini Petrovo, Kakmuž, Advokatska kancelarija Vasilić je zavrišila kompleksni višegodišnji konsalting na projektu realizacije turističkog centra i novog bisera na padinama Ozrena.

- Učestvujući u konsaltingu, od razrade ideje, pravljenja biznis plana, preko privatizacije, pribavljanja dugoročnih koncesija na eksploataciju termominaralnih voda, do obezbjeđivanja povoljnih finansijskih sredstava za investiciju i uvoza dobara i usluga do izgradnje, pribavljanja dozvola, saglasnosti i puštanja u rad, ponosno kažemo da smo pružili kompletnu uslugu klijentu kompanija Milojević Gilje gas iz Bijeljine od ideje do početka rada u ukupnoj vrijednosi od oko 5 mil EUR, što ova projekat po visini ulaganja čini posebno zahtjevnim - saopšteno je iz kancelarije Vasilić.

U ozrenskim Termama biće zaposleno oko 80 radnika, a prema dogovoru sa menadžmentom prednost pri zapošljavanju imaće stanovnici opštine Petrovo kako bi se na ovaj način društveno odgovorno ponašali kao kompanija.

Okončanjem projekta na raspolaganju su četiri otvorena i sedam zatvorenih bazena, od kojih će 10 biti sa toplom vodom, a jedan sa nerablaženom termomineralnom izvorskom vodom.

U spa i velnes centru izgrađenim po visokim standardima, gosti će moći da uživaju u saunama, turskom kupatilu, slanoj sobi i drugim pratećim sadržajima. Termomineralna voda u Kakmužu naučno ispitivana i dokazano je da pomaže kod reumatizma, psorijaze, problema sa sinusima, pri deformaciji kičmenog stuba, povišenog krvnog pritiska, kao i niza drugih oboljenja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.