NavMenu

Pušten u rad banjsko-rekreativni centar Terme Ozren - U opštini Petrovo realizovan projekat vrijedan 5 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.08.2020. 15:14
Komentari
Podeli
Puštanjem u rad banjsko rekreativnog centra Terme Ozren u opštini Petrovo, Kakmuž, Advokatska kancelarija Vasilić je zavrišila kompleksni višegodišnji konsalting na projektu realizacije turističkog centra i novog bisera na padinama Ozrena.

- Učestvujući u konsaltingu, od razrade ideje, pravljenja biznis plana, preko privatizacije, pribavljanja dugoročnih koncesija na eksploataciju termominaralnih voda, do obezbjeđivanja povoljnih finansijskih sredstava za investiciju i uvoza dobara i usluga do izgradnje, pribavljanja dozvola, saglasnosti i puštanja u rad, ponosno kažemo da smo pružili kompletnu uslugu klijentu kompanija Milojević Gilje gas iz Bijeljine od ideje do početka rada u ukupnoj vrijednosi od oko 5 mil EUR, što ova projekat po visini ulaganja čini posebno zahtjevnim - saopšteno je iz kancelarije Vasilić.

U ozrenskim Termama biće zaposleno oko 80 radnika, a prema dogovoru sa menadžmentom prednost pri zapošljavanju imaće stanovnici opštine Petrovo kako bi se na ovaj način društveno odgovorno ponašali kao kompanija.

Okončanjem projekta na raspolaganju su četiri otvorena i sedam zatvorenih bazena, od kojih će 10 biti sa toplom vodom, a jedan sa nerablaženom termomineralnom izvorskom vodom.

U spa i velnes centru izgrađenim po visokim standardima, gosti će moći da uživaju u saunama, turskom kupatilu, slanoj sobi i drugim pratećim sadržajima. Termomineralna voda u Kakmužu naučno ispitivana i dokazano je da pomaže kod reumatizma, psorijaze, problema sa sinusima, pri deformaciji kičmenog stuba, povišenog krvnog pritiska, kao i niza drugih oboljenja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Kako iz vazduha izgleda gradnja zeničke obilaznice (VIDEO)

Trenutno je aktuelna izgradnja autoputa na Koridoru 5C između Zenice i Tešnja, kao i onog kroz Hercegovinu. Na sjevernom dijelu u izgradnji je 50 km autoceste te je ostalo još otvoriti radove na dionici Ozimice – Poprikuše. Dio na sjeveru naslonit će se na završeni dio koji sada ide od Bradine, preko Sarajeva pa do tačke sjeverno od Zenica, piše BiznisInfo.ba. Zenička zaobilaznica već je u funkciji i prizori na ovom dijelu autoputa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.