NavMenu

Biljana Marković smijenjena sa čela Orla - Novi v.d. direktora Nenad Lalić

Izvor: Nezavisne novine Utorak, 11.08.2020. 08:23
Komentari
Podeli
Biljana MarkovićBiljana Marković
Nadzorni odbor Vazduhoplovnog zavoda Orao iz Bijeljine juče, 10. avgusta, je jednoglasno za vršioca dužnosti generalnog direktora imenovao Nenada Lalića, dosadašnjeg finansijskog direktora ovog preduzeća od strateškog interesa za Republiku Srpsku, saznaje Srna.

Jednoglasnom odlukom, sa funkcije direktora Orla smijenjena je vršilac dužnosti Biljana Marković, profesor na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu i predsjednik Nadzornog odbora Šuma Srpske.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.