NavMenu

Putevima RS pozitivan revizorski izvještaj nakon 11 godina

Izvor: Glas Srpske Petak, 07.08.2020. 10:32
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: shutterstock.com/Andrey_Popov)Ilustracija
Javno preduzeće Putevi Reublike Srpske dobilo je, nakon 11 godina, pozitivan revizorski izvještaj u kojem se navodi da finansijski izvještaji istinito i objektivno pokazuju poziciju preduzeća, njegovu usješnost i tokove.

Nezavisni revizor je naveo i da je ovo preduzeće izvršilo usaglašavanje svojih potraživanja i obaveza, saopšteno je iz Puteva Republike Srpske.

Vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Nenad Nešić naveo je da se za ovako nešto bori otkako je došao na čelo ove firme.

- Uvijek govorim da su rad i rezultati bitniji od velikih priča i izvještaj nezavisnih revizora o radu Puteva potvrđuje da iza tog stava stojim. Svjestan sam da su građani nepovjerljivi prema političarima i zato je ovaj izvještaj posebno važan jer pokazuje da je u Republici Srpskoj moguće da se radi po slovu zakona - naveo je Nešić.

Prema njegovim riječima, pozitivan revizorski izvještaj treba da bude normalna stvar koja se podrazumjeva.

Nešić je podsjetio i da su u prošloj godini izvršeni radovi na više od 270 kilometara saobraćajnica, uključujući izgradnju novih puteva, asfaltiranje i rekonstrukciju, a urađeno je i šest novih kružnih tokova. On je dodao da se na svakom projektu upošljavaju domaće firme zbog nastojanja Puteva Srpske da niko ne izgubi posao u ovo teško vrijeme.

- Ono što je najbitnije, putevi u Srpskoj su mnogo bolji danas, nego prije par godina, a saobraćaj je sigurniji. Rezultate našeg rada građani mogu da dodirnu i vide, a ne da samo slušaju priče. U svemu što radim važni su ljudi - naglasio je Nešić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.