NavMenu

Johnson electric planira proširenje fabrike u Nišu

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.07.2020. 08:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Oleg Golovnev/shutterstock.com)Ilustracija
Fabrika za proizvodnju elektro-komponenti u autoindustriji, Johnson Electric, planira rekonstrukciju i dogradnju svoje fabrike u Nišu.

Prema urbanističkom projektu čija je javna prezentacija upravo završena, u planu je dogradnja fabrike, spoljno uređenje i izgradnja manjih pomoćnih objekata, u tri faze.

U prvoj fazi biće izgrađena nova kompresorska stanica i magacin hemikalija, a 2. i 3. faza podrazumijeva izgradnju proizvodnog objekta, u kojem će proizvodnja po tehnologiji biti slična onoj koja se odvija u postojećim objektima fabrike.


Planirana je i izgradnja depoa/nadstrešnice za odlaganje industrijskog otpada), interne saobraćajnice i platoa sa infrastrukturom i kancelarijskih blokova.

Investitor urbanističkog projekta je Johnson electric Niš, a obrađivač JP Zavod za urbanizam Niš.

B. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.