NavMenu

Netflix objavio svojih 10 najpopularnijih filmova ikada

Izvor: Klix Srijeda, 22.07.2020. 13:09
Komentari
Podeli
(Foto: ktsdesign/shutterstock.com)
Jedan od najpopularnijih streaming servisa Netflix je ove sedmice objavio top 10 najgledanijih filmova ikada, a ova kompanija je inače poznata po svojoj tajnovitosti kada je u pitanju iznošenje informacija o gledanosti njegovog sadržaja.

Streaming gigant Netflix je konačno otkrio više o popularnosti svojih originalnih filmova, ali ono što nikada ne objave su negativni podaci o platformi.

Tri najpopularnija Netflixova filma ikada su akcioni Extraction koji je pogledan 99 miliona puta, distopijski triler Bird Box sa Sandrom Bullock u glavnoj ulozi i Spenser Confidential, film o misterioznim ubistvima koji je ponovo spojio Marka Wahlberga sa Lone Survivorom i Peterom Bergom.

Bird Box je pogledan 89 miliona puta, a Spenser Confidential 85 miliona puta, u ove preglede Netflix računa i korisnike koji su se zadržali na filmu bar dva minuta pa brojevi koje su objavili ne znače nužno i da su ti filmovi zaista odgledani.

Bloomberg kojem je Netflix otkrio svojih top 10 ikada zaključuje da su gledaoci najviše voljeli filmove u kojima mogu vidjeti neke poznate zvijezde na koje su navikli poput Chrisa Hemswortha, Sandre Bullock, Ryana Reynoldsa ili Adama Sandlera.

1. Extraction (99 million viewers)
2. Bird Box (89 million)
3. Spenser Confidential (85 million)
4. 6 Underground (83 million)
5. Murder Mystery (73 million)
6. The Irishman (64 million)
7. Triple Frontier (63 million)
8. The Wrong Missy (59 million)
9. The Platform (56 million)
10. The Perfect Date (48 million)
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.