NavMenu

Ećo Company i Stan promet počinju saradnju - Predstoji pronalaženje optimalnog modela zajedničkog nastupa

Izvor: Indikator Ponedjeljak, 20.07.2020. 10:22
Komentari
Podeli
Ećo Company i Stan promet potpisali su Ugovor o zajedničkoj saradnji čime su usaglasili modele zajedničkog poslovanja za buduće projekte.

Ono što čini jedinstvenim i dodatno povezuje ove kompanije jesu ljudi, nekretnine/stambeni prostor, te njegova funkcionalnost i dizajn – Stanpromet pronalaskom i osiguranjem prave nekretnine u pravo vrijeme, a Ećo Company opremanjem nekretnine namještajem vrhunskog kvaliteta iz vlastite proizvodnje, uz stručne konsultacije arhitekata i dizajnera enterijera.

Vrijeme pandemije koje je stavilo globalno društvo pred iskušenje nije zaustavilo ove dvije kompanije da i dalje planiraju i nose se sa postojećim izazovima.

To je i bio jedan od razloga da se u prethodnom periodu uspostavi i intenzivira bliska saradnja između kompanija, te pronađu optimalni modaliteti zajedničkog nastupa na bh. tržištu.

Stanpromet je agencija za nekretnine i jedina agencija u BiH koja ima zaposlenog Realtor agenta i koja posjeduje najsavremeniju opremu za profesionalno snimanje 3D i 360° virtuelnih šetnji i koja se bavi otkupom nekretnina, koje se nakon toga renoviraju i onda prodaju.

S druge strane, Ećo Company, odgovarajući na sve sofisticiranije zahtjeve kupaca ima i funkciju upravljanja projektima u okviru Inside dizajn studija, u kojem arhitekti i dizajneri enterijera vrše usluge projektiranja i dizajniranja enterijera u skladu za zahtjevima i potrebama klijenata.

Nastojeći odgovoriti na kontinuirano povećanje potražnje i zahtjeva tržišta, kao i plan širenja na regionalna i EU tržišta, Ećo Company je započeo i izgradnju jednog od najsavremenijih salona namještaja na prostoru jugoistočne Evrope.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.