NavMenu

Dani Mediterana Neum od 7. do 9. avgusta

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.07.2020. 14:09
Komentari
Podeli
Neum (Foto: EQRoy/shutterstock.com)Neum
Prodajno-izložbena manifestacija poljoprivrednih dobara "Dani Mediterana Neum 2020." po drugi će se put održati u Neumu, kako bi domaćim poljoprivrednicima omogučila predstavljanje svojih proizvoda, pridonijela i obogatila turističku ponudu, te potaknula razvoj poljoprivrede u neumskom zaleđu.

Skup će se održati od 7. do 9. avgusta 2020. godine uz samu obalu, kod hotela Sunce.

Općina Neum kao organizator manifestacije poziva sve zainteresirane da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na sajmu, prenosi startbih.ba.

Mogućnost sudjelovanja imaju RPG, udruge i pravne osobe s područja općine Neum, koje se bave proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda i njihovom preradom, a izlagati se mogu mediteranske kulture poput smokve, grožđa, maslina, šipka i njihovih prerađevina, kao i vino, rakija, pršut, sir, med, ljekovito bilje, te rukotvorine, objavila je općina Neum.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.