NavMenu

Zlatko Maksimović novi v.d. bijeljinske bolnice Sveti Vračevi

Izvor: Nezavisne novine Utorak, 14.07.2020. 09:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dragon Images/shutterstock.com)Ilustracija
Vlada Republike Srpske razriješila je Milicu Lovrić funkcije vršioca dužnosti direktora bolnice Sveti Vračevi u Bijeljini, a na tu poziciju imenovala je Zlatka Maksimovića do okončanja postupka javne konkurencije, rečeno je Srni u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Srpske.

- Razlog za ovu kadrovsku promjenu su propusti u organizaciji i sprovođenju mjera s ciljem sprečavanja širenja novog virusa korona u bolnica Sveti Vračevi - navodi se u odgovoru iz resornog ministarstvu na pitanje Srne da li će Lovrić biti razriješena sa mjesta vršioca dužnosti direktora bijeljinske bolnice.

Iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske podsjećaju da su imenovali Komisiju za nadzor i sprovođenje organizacionih, tehničkih, dijagnostičkih, terapeutskih, higijenskih i drugih mjera za sprečavanje i suzbijanje intrahospitalnih infekcija, u vezi sa trenutnom epidemiološkom situacijom pojave i širenja virusa korona u bolnici Sveti Vračevi Bijeljina, koja je utvrdila navedene propuste.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.