NavMenu

Prvi biznis forum na eKapija.ba - Komentarišite, razmijenite mišljenja i stavove, proširite vidike!

Izvor: eKapija Srijeda, 17.02.2010. 15:42
Komentari
Podeli

U skladu sa svojom razvojnom politikom, poslovno-investicioni portal eKapija je od 17. februara 2010. godine bogatiji za još jednu opciju. Naime, registrirani korisnici našeg portala od sada će imati mogućnost komentarisanja objavljenih tekstova, te na taj način izraziti svoje stavove i razmijeniti mišljenja sa predstavnicima drugih kompanija, također korisnika portala eKapija.ba.

Vaše komentare ćete moći postaviti na slijedeći način:

Da biste omogućili ovu opciju, prvo se morate registrovati. Nakon toga, u donjem desnom dijelu stranice, odaberite opciju `komentarišite članak` (slika gore). Klikom na ovu opciju, otvoriće se novi prozor ispod teksta (slika dolje) u kojem su navedene osnovne upute za ostavljanje komentara.

Pseudonim/Prezime i ime

U ovom polju Vam se nudi mogućnost ostavljanja pseudonima ili imena koje će biti prikazano na stranici prilikom komentarisanja. Ukoliko ovaj dio ostavite prazan, automatizovani sistem će iz baze podataka na osnovu korisničkog imena i lozinke prikazati vaše ime i prezime te naziv vaše kompanije. Ukoliko, pak, ostavite pseudonim, isti će biti prikazan zajedno sa nazivom kompanije.

Kome je komentar namijenjen?

Nakon što ste ostavili komentar, biće potrebno odabrati jednu od ponuđenih opcija kome je komentar namijenjen. Ukoliko odaberete opciju `postavljanja na portal eKapija.ba`, isti će biti prikazan, a ukoliko komentar namijenite `uredništvu`, komentar će biti dostupan samo uredništvu i biće izuzet od objavljivanja.

U skladu sa pravom uredništva na neobjavljivanje, svi komentari će prvobitno ići na provjeru sadržaja radi postojanja eventualnih povređivanja privatnosti, kao i ličnih, nacionalnih, vjerskih i drugih opredjeljenja. Nakon provjere, komentar će biti prikazan u što skorijem vremenu.

Isprobajte!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.