NavMenu

Nestro Petrol otvorio novu i planira rebrending još deset benzinskih stanica

Izvor: eKapija Subota, 11.07.2020. 08:56
Komentari
Podeli
(Foto: Optima Grupa)
Kompanija Nestro Petrol otvorila je novu najsavremeniju benzinsku stanicu na auto putu Banja Luka – Zalužani. Izgradnja jedne od najvećih benzinskih stanica trajala je oko šest mjeseci, a izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim i tehničkim standardima.

Povodom otvaranja novosagrađene benzinske stanice Rais Safin, generalni direktor Nestro Petrola je istakao:
- Svake godine nastavljamo proces razvoja maloprodajne mreže, jer nam je zadovoljstvo naših potrošača na prvom mestu i ova benzinska stanica je prvenstveno izgrađena za njih. Naši potrošači za nas predstavljaju najviši prioritet i zato proširujemo uslužno-prodajni prostor i razvijamo usluge.-

Otvaranje nove benzinske stanice, obezbjedilo je nova radna mjesta u kompaniji koja tokom ove godine planira investirati u rebrending i rekonstrukciju još deset benzinskih stanica.

Podsjećamo, Nestro grupacija pomogla je društvu u jeku borbe protiv korona virusa donirajući: finansijska sredstva Univerzitetsko kliničkom centru u Banjaluci, kartice za gorivo za 6 Domova zdravlja širom Republike Srpske kao i dezinfikacionim sredstvima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.