NavMenu

Vebinar o uvođenju elektronske trgovine 14. i 15. jula

Izvor: eKapija Srijeda, 08.07.2020. 08:18
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/StartupStockPhotos)
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavjestila je poslovnu zajednicu da Privredna komora Srbije, ispred asocijacije Komorskog investicionog Foruma Zapadnog Balkana, za kompanije iz regiona organizuje besplatnu online radionicu "Mogućnosti uvođenja elektronske trgovine i elektronskog plaćanja".

Vebinar će se održati 14. i 15. jula 2020. godine, s ciljem upoznavanja sa osnovnim koracima koje je potrebno preduzeti u razvoju prodaje preko interneta, kao i sa ciljem informisanja o regulatornom okviru za elektronsko fakturisanje.

Radionica se organizuje u okviru saradnje Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (WB6 CIF) i Asocijacije nemačkih privrednih komora (DIHK), odnosno u sklopu KVP WB6 projekta, i namijenjena je svima koji žele da nauče više o temi, nezavisno od toga da li su početnici ili već imaju iskustva u ovoj oblasti.

Radionica je interaktivnog tipa, odnosno nudi mogućnost postavljanja pitanja predavačima.

Teme koje će biti predstavljene učesnicima tokom vebinara su:

– Šta e-trgovina predstavlja i šta omogućava, koje su prednosti, a šta bi bili nedostaci

– Kako funkcioniše "onlajn šop" (uspostavljanje web sajta, uspostavljanje mogućnosti za elektronsko plaćanje)

– Neophodna logisitka za e-trgovinu i kako je organizovati (magacin, pakovanja, komunikacija sa klijentima, prijem nadružbi, distribucija)

– Marketing i e-marketing

– Osnove biznis plan

– Regulatorni okvir – elektronske fakture

- Učešće na vebinaru je besplatno za predstavnike kompanija iz regiona, dok se registracija odvija putem različitih onlajn prijava, u zavisnosti da li želite da radionici prisustvujete 14. ili 15. jula. Rok za podnošenje prijava je 13. jul -poručuju organizatori.

U slučaju pitanja, kontakt za sve dodatne informacije je nemanja.andrejic@pks.rs i luka.stankovic@pks.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.