NavMenu

Hotel Nar - ugodan odmor van gradske gužve

Izvor: eKapija Petak, 24.07.2020. 11:42
Komentari
Podeli
(Foto: Hotel Nar)
Hotel Nar je reprezentativan hotel čija ljepota osvaja na prvom koraku. Od centra grada udaljen je svega 800 metara. Izmješten iz gradske vreve i gužva omogućuje ugodan odmor i za oči i za dušu.

Hotel raspolaže sa 32 sobe, od čega je jedan apartman. Sve sobe su prosječne površine 25 m2, izuzev apartmana koji je površine 40 m2. Luksuznog su enterijera i svih neophodnih sadržaja za hotel sa četiri zvjezdice.

-
(Foto: Hotel Nar)
Kada je riječ o sadržajima unutar hotela, posjedujemo vinski bar, u kome su izložena poznata trebinjska vina i restoran površine 150 m2 u kome se služe tradicionalna hercegovačka jela i pića. Hotel raspolaže sa sopstvenim čuvanim parkingom, kapaciteta 30 mjesta.


Na ravnom krovu nalazi se prohodni krov na kome je smješten kafe bar sa otvorenom baštom, koji će gostima pružiti poseban ugođaj u prijatnoj i intimnoj atmosferi - kažu iz hotela Nar za eKapiju.

- Bilo da ste u prolazu kroz Trebinje ili ste putnik namjernik ne propustite priliku da posjetite hotel Nar i probate neke od naših sadržaja. Naše prijateljski raspoloženo osoblje će se potruditi da svaki Vaš boravak sa nama bude jedinstven i nezaboravan - poručuju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.